« afbeelding 1 van 1 »
 
woensdag 18 juli 2018

Boomkwekersvereniging TCO zoekt vaktechnisch medewerker

Boomkwekersvereniging TCO zoekt een vaktechnisch medewerker die past bij de ambitie van de vereniging.

 

Taakomschrijving vaktechnisch medewerker

 

Adviseren en ondersteunen van bestuurders, en regionale stakeholders over relevante onderwerpen in de boomkwekerij en toepassen van de vaktechnische kennis in projecten en activiteiten van de sector.

Signaleert en analyseert ontwikkelingen op het vaktechnische gebied, met als doel opgedane kennis en nieuwe inzichten te gebruiken voor creatieve en innovatieve oplossingen voor speerpunten/activiteiten gedefinieerd door de portefeuillehouders in de TCO werkgroepen. Creëren van innovatie projecten om niet eerder verkende problematieken samen met andere ter zake deskundigen tot een oplossing te brengen. 

 

Verwachtingen

 

Een opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld Hoger Agrarisch Onderwijs, of vergelijkbaar is prachtig. Belangrijker is dat je ‘groen verstand’ hebt; je snapt boomkwekers. Je hebt bij voorkeur interesse op commercieel en bedrijfsmatig gebied. Affiniteit met de sector en/of een specifiek thema is een pre. Je weet anderen te inspireren en te motiveren, bent energiek, punctueel en resultaatgericht en je communiceert op een open en directe wijze. Verder vraagt deze functie om een initiatiefrijke instelling, accuraat werken is essentieel.

 

Verantwoording

 

Draagt zorg voor de kennisdeling binnen de organisatie en voor periodieke rapportages (kwantitatief en kwalitatief) over inzet en resultaten op dossiers, volgens vaste regels en procedures, zodanig dat het bestuur en de leden optimaal geinformeerd zijn over de huidige en komende stand van zaken. De vaktechnisch medewerker legt verantwoording af aan de voorzitter van het bestuur. Volgens het huishoudelijk reglement vervult de voorzitter van het bestuur de werkgeversrol.

 

Tijdsbeslag

 

De vaktechnisch medewerker heeft een duobaan met de secretaresse (ongeveer 1 dg/wk) waarbij de vaktechnisch medewerker de coördinerende rol vervuld (ongeveer 2 dg/wk). TCO bouwt aan een nieuw kantoor. De functie kan deels vanuit huis en deels op het tijdelijke TCO kantoor Dalwagen 65 Dodewaard worden verricht. Het accent van de functie ligt sterk op het ten uitvoer brengen van de projecten. Hier is ook een financiële taakstelling aan gekoppeld die op termijn tevens de omvang van de functie bepaald.

  
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA