Publicaties

Het Laanboompact werkt jaarlijks met een werkplan en om de paar jaar geeft zij een brochure uit over de projecten die het Laanboompact ondersteunt. Deze werkplannen en brochures treft u hieronder aan. 

Als onderdeel van Greenport Gelderland delen wij ook graag haar uitgaven. Rapportages over projecten treft u aan onder 'projecten'PUBLICATIEOVERZICHT
 
Monday 18 May 2020 Duurzaam verder 2030
Monday 18 May 2020 Duurzaam doen 2020
Friday 23 December 2016 Brochure 10 jaar Laanboompact
Thursday 01 December 2016 Greenport magazine
Thursday 30 June 2016 Future with a bite
« afbeelding 1 van 12 »
 
Thursday 15 October 2020

Hartverwarmende reacties op appeluitdeelacties van boeren en tuinders

13 oktober 2020 - Boeren en tuinders deelden vandaag tienduizenden appels op vele locaties in Nederland.

Zo gingen boeren en tuinders langs bij onder andere verzorgingshuizen, woongroepen, ziekenhuizen, de voedselbank en scholen. De reacties waren hartverwarmend: "Fruit is een mooi product om weg te geven aan onze klanten. Zorgen voor een gezonde voeding is heel belangrijk, zeker in deze tijd. Dus we waarderen enorm dat de boeren en tuinders op deze manier ons helpen.”

"Juist ouderen, zieken of hulpbehoevenden hebben het moeilijk in deze tijd en daarom wilden we iets positiefs voor hen doen”, zegt Dirk Bruins, voorzitter LTO Noord. "We verbinden zo op een positieve manier de agrarische sector met burgers en consumenten en we kunnen tegelijkertijd laten zien en vertellen wat de agrarische sector voor de lokale gemeenschap betekent.”

LTO Noord, LLTB en ZLTO, belangenverenigingen van boeren en tuinders, initiatiefnemers van de uitdeelactie, willen Nederlanders de waarde van onze boeren en tuinders laten zien en proeven. Want juist nu is gezond en betaalbaar voedsel belangrijk voor ons allemaal.


Bron: LTO Noord, 13-10-2020 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA